Sziasztok! Egy kicsit el voltam tűnve az utóbbi időben (nyaralás, a platfor fejlesztése, stb.), ezért elnézést kérek. Egy kis helyzetjelentést szeretnék adni nektek. uTrading esetében, ugye jött egy új és nagy frissétésünk, a syncron . Ezt alaposan ki kell tapasztalgatni, nem is vagyok benne biztos, hogy ez már teljesen éles. Szóval ha valaki talál infót akkor nyugodtan ossza meg velünk. A csoport még kialakulóban van és az uborka szezon is érezhető volt mindenfele. Én személyesen egy ideig el sem értem a csoportot, egyszerűen nem töltötte be az admin accommal. A pontos okát nem tudom, de úgy néz ki hogy aWIX-csapatával ezt sikerült megoldani. Köszi @Üveges András a válaszokat. Jók a meglátásaid és hozzáálásod. Mindenki kérdezzen és válaszoljon nyugodtam, több szem többet lát és én sem vagyok mindentudó. Nekem most a fő fókuszomat a platform fejlesztés viszi el. És erről is szeretnélek benneteket tájékoztatni, hogy hol tart. Kb minden fő eleme konkretizálódott már a rendszernek és meg tudom csinálni azokat a kapcsolatokat amikre szükségünk lesz és úgy ahogy elterveztem. Az oktatóanyag többekközött emiatt sem készült el még, mivel annak tartalmát a rendszerhez kell majd igazítani. De nézzük is meg hogy mire lesz képes a Műhely. - Ti, a munkásságomat teljes mértékben ki fogjátok tudni használni! - Az oktatóanyagok fizetősek lesznek, amiből ti valószínűleg 5 mélységben jutalékot kaphattok majd (30%, 10%, 3%, 2%, 1%). Természetesen aki már a kurzusba jelentkezett, neki ingyenesen meg van. - Ezzel párhuzamosan igénybe fogtok tudni venni egy havidíjjas hálózatépítő szolgáltatást is, ami azt jelenti, hogy ha valaki általatok került a plaformra és regisztrál egy olyan üzletbe amiben te is részt veszel, akkor a te ajánlói linkedet fogja megnyitni az oktatóanyagban a regisztrációs gomb. Így a pl a saját uTrading csapatodat fogod növelni a közös munkánkkal. - Miért lesz fizetős az oktatóanyag? 1. Az ingyenes dolgokat nem értékelik az emberek és mi pedig egy komplex tudást adunk majd át, amivel a teljesen laikus is el fog tudni indulni a lehetőségekben. 2. Az egyedi Műhely linkedet, bárhol meg tudod osztani majd, a saját social media platformjaidon pl, de ezen kívűl a későbbiekben lesz egy hirdetési rész is. Innen az oldalról előre elkészített hirdetéseket el fogsz tudni inditani a te saját linkeddel a Műhely csatornáin keresztül, amivel új embereket érhetsz el . Mivel a hirdetés költségekkel jár, jó hogy ha jön vissza számotokra pénz az oktatóanyagok után. Mivel nem minden vásárló fog befektetni a projektekbe. Jó hír, hogy ezeket a szolgáltatásokat onnanstól ők is ugyan úgy elérik. Lényegében ezzel az üzletek "aktív részét" passziváljuk magunknak. Ha egyszer valaki a te linkedel jön ide, onnanstol a rendszer megjelölte és ha regisztrál, hozzád kerül. Szóval ha az én organikus tartalmaim miatt keveredik vissza az oldalra, akkor is nálad landol ;) - Utánkövetés: A mai világban közösséget úgy a legegyszerűbb építeni, ha ez a közösség mindig és egyszerűen elérhető. A telefon mindenki kezében ott van és egy megfelő applikációval keresgélés nélkül és azonnal elérhető. Mivel az az emailes utánkövetés már túltelített és mindenki használja, ezért nekünk push nyomonkövetésre van szükségünk, amit a későbbiekben személyreszabott és egyéni automatizmusok fognak elvégezni. Ezeknek az összefonása okoz/okozott nagy kiívásokat, hiszen több dolog is szembe ment egymással. Kellett egy megfelelő natív app, ami viszont a webes működésünket tudja futtatni az ajánlói rendszer miatt. Vagy hogy a oktatóanyag jutalék rendszer párhuzamosan, de még is azonos linkkel működjön a saját hálózatépítő rendszerünkkel. Vagy hogy magánszemélynek is ki tudjak majd jogilag megfelelően jutalékot fizetni és stb. Végszóként megemlítem hogy aplatform többnyelvűsítve lesz, beleértve az oktatóanyagokat is és ez által golbalizált és skálázható lesz. Egy AI asszisztenst pedig feltanítunk majd és nagy részbe ő segít majd azoknak akik elakadnak. Huhhh... kb. ennyi. Szimpatikus számotokra?
top of page
uTrading Közösségi Csoport
Nyilvános·66 members
Névjegy
Üdvözöllek a Kripto Műhley uTrading Közösségi csoportjában!
Csevegő
bottom of page