top of page

ULTIMA - WEBINÁRIUMOK




Webináriumok az ULTIMA alapítójával


🔸 Ma tartják az első webináriumokat Alex Reinhardt-tal. Minden részlet az ökoszisztéma-stratégiáról, fontos frissítések és még sok más - mindent csak a webináriumokon fog megtudni!


📆 MÁJUS 8. (HÉTFŐ)


Oroszul:

⏰ 17:00 Moszkva (18:00 Dubai)


Németül:

⏰ 18:00 Berlin (20:00 Dubai)


📆 MÁJUS 9. (KEDD)


hindi nyelven:

⏰ 17:00 Újdelhi (15:30 Dubai)


📆 MÁJUS 10. (SZERDA)


Angolul:

⏰ 12:30 Lagos (15:30 Dubai)


🔸 Oszd meg az információkat a közösséggel!

5 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page