top of page

ULTIMA - WEBINÁRIUMOK



🔥 Remek rendezvényünk után az első webináriumok az ULTIMA alapítójával 🔥


🔹 Barátaim, holnap Alex Reinhardt, az ULTIMA ökoszisztéma alapítója megtartja az első online találkozókat a közösséggel az Ultima Momentum Convention Europe után!

Megtudhat néhány fontos hírt és minden részletet az új termékekről – cashback platformunkról, piacterünkről és még sok másról!


📆 JÚNIUS 5. (HÉTFŐ)


hindi nyelven:

⏰ 17:30 Újdelhi (16:00 Dubai)


Oroszul:

⏰ 17:00 Moszkva (18:00 Dubai)


Németül:

⏰ 18:00 Berlin (20:00 Dubai)


📆 JÚNIUS 6. (KEDD)


Angolul:

⏰ 15:00 Lagos (18:00 Dubai)


🔷 Állítson be emlékeztetőt, és hamarosan találkozunk!

2 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page